Джейкоб Девіс був успішним кравцем, але його непокоїла одна проблема. Справа в тому, що в часи золотої лихоманки в США (початок 19 століття) старателі не мали адекватного одягу. Їхні штани дуже швидко зношувались. Як Девіс зрештою вирішив цю проблему? Він пішов до місцевої галантерейної компанії, власником якої був Леві Страус, закупив там наметову тканину й почав шити штани. Так з’явилися сині джинси. Сьогодні джинси є одним із найбільш популярних у світі предметів одягу – і все тому, що наметовій тканині придумали нове використання.

Симон та його друзі були колись рибалками на Галілейському морі. Але потім з’явився Ісус і покликав їх слідувати за Ним – покликав до нового призначення. З тих пір вони були вже не ловцями риби. Як сказав їм Ісус, “Ідіть услід за Мною, і зроблю, що станете ви ловцями людей” (Мр. 1:17).

Маючи нову життєву ціль, ці колишні рибалки пройшли школу Христа – були навчені й виховані, щоб після Його вознесіння Бог міг використовувати їх для ловіння людських душ великим посланням про смерть і воскресіння Христа. Сьогодні ми слідуємо по їх стопах, якщо ділимося з іншими благою новиною про Христову любов та спасіння.

Отже, будемо своїм життям проголошувати і являти цю любов, щоб змінити серця людей і дати їм щасливе вічне майбуття.