Політика конфіденційності

Набула чинності 15 січня 2015 року

 

Служіння “Хліб Наш Насущний” (ХНН) дуже цінує конфіденційність відвідувачів нашого сайту. Ми склали офіційну заяву про конфіденційність, що стосується тієї інформації, яку ми отримуємо через наші веб-сайти і мобільні додатки (корпоративні сайти). Заява пояснює, як саме ми збираємо, використовуємо і розповсюджуємо отриману інформацію, і є актуально для всіх доменів ХНН.

 

Заява про конфіденційність

 

Інформація на нашому сайті буде збиратися та використовуватись згідно до наступних принципів:

  1. Політика персональної інформації. ХНН дотримується суворої політики розширення служіння, тому ми ніколи не продаємо вашу особисту інформацію іншим людям або організаціям (як комерційним, так і некомерційним). Єдине виключення – вимоги закону, коли потрібно захистити права, власність або безпеку ХНН, користувачів сайту та інших людей. Будь-яка особиста ідентифікаційна інформація (ім’я, адреса, телефонні номера, електронна пошта), яку ви надаєте, використовується лише для тих цілей, для яких ми цю інформацію отримуємо.
  2. Збирання та використовування особистої інформації. Залежно від того, як саме ви користуєтесь нашим сайтом, ми можемо попросити вас надати деяку особисту, ідентифікаційну інформацію. Вам вирішувати, надавати цю інформацію чи ні, однак без надання такої інформації деякі розділи сайту можуть виявитись для вас недоступними. Особиста інформація включає будь-яку інформацію, що вас ідентифікує або може бути використана для вашої ідентифікації, для встановлення контакту з вами і виявлення місця вашого проживання.

Ось деякі приклади, коли і яку особисту інформацію ми збираємо:

  1. Створення аккаунта  ХНН. В процесі створення аккаунта буде затребувана ваша електронна і домашня адреса, а також інформація про ваші інтереси й уподобання. Це дозволить нам висилати вам різну інформацію – новини, системні обновлення, оголошення, пропозиції, тощо.
  2. Зв’яжіться з нами. На різних сторінках сайту ми поміщуємо форми “ Зв’яжіться з нами ”, щоб ви могли миттєво зв’язатись з нами з любим питанням, коментарем або проханням. Форма потребує вашої особистої інформації, щоб ми могли відреагувати на будь-які ваші питання, коментарі або прохання. Ми можемо також зберегти ваш коментар, перевірити його і навіть видалити.
  3. Розсилка на e-mail. Ви маєте можливість регулярно отримувати від ХНН листи на вашу електронну скриньку. Якщо ви підпишетесь на отримання таких листів, то отримаєте запит на вашу особисту інформацію, що включає електрону адресу, ім’я, країну та уподобання. Отримана інформація буде використана для надсилання листів на ваш e-mail, для персоналізації вашого досвіду, а також для покращення та розширення наших пропозицій. Ми надсилаємо листи лише тим, хто підписались на їхнє отримання. Якщо ви вже підписані на отримання наших листів, але бажаєте відмовитись від підписки, ви можете зробити це клікнувши “Відмовитись від підписки”.
  4. Мобільні додатки. Ми пропонуємо різні додатки для мобільних пристроїв – телефонів та планшетів. Повний доступ до всіх можливостей мобільних додатків (включаючи розміщення коментарів, ведення журналу, користування закладками) вимагатиме створення аккаунту.
  1. Файли і Кукі (Cookies). Коли ви входите в інтернет, ваш ISP (інтернет-провайдер) автоматично встановлює IP-адресу вашого комп’ютера. Веб-сервери ідентифікують ваш комп’ютер за допомогою IP-адреси. Ми також використовуватимемо вашу IP-адресу для знаходження проблем, пов’язаних з нашими серверами; для керування сайтом; для постійного поліпшення якості матеріалів, що їх пропонує наш сайт.
  2. Збирання інформації. Є кілька різних засобів того, як ми збираємо інформацію про вас. Одна з цілей збирання особистої інформації – щоб користування сайтом було корисним, ефективним і відповідало потребам користувачів. ХНН збирає особисту інформацію з усіх, хто отримує продукцію, що її пропонують ODB.org, ODB Ministries або інші видавничі підрозділи ХНН. Будь-яка ваша особиста інформація, яку ви готові надати, буде використана для: а) постачання інформаційної продукції та інформаційних послуг; б) аналізу та моніторингу активності користувачів; в) просування пропонованої інформаційної продукції та послуг; 7) планування подальшого розвитку сайту та пропонованої інформаційної продукції і послуг; 8) розвитку бази  знань стосовно користувачів сайту та споживачів.

Щоб ви могли отримувати інформаційну продукцію та користуватись затребуваними послугами, нам може знадобитися ваша особиста інформація – для одного з головних офісів ХНН або його філіалу.

  1. Через Google Analytics ми збираємо інформацію аудиторії “третьої сторони” (вік, стать та інтереси) з метою поліпшення нашого сайту та його персоналізації. Ми також можемо використовувати цю інформацію для виявлення можливостей кращого адаптування контенту (змісту) до потреб аудиторії.
  2. Інколи ми можемо проводити опитування з метою отримання зворотного зв’язку (відгуки аудиторії). Ця інформація – виключно для нас. Вона допоможе покращити нашу інформаційну продукцію та послуги.
  3. Ми можемо запитувати у вас про можливі зміни в ваших особистих даних для впевненості, що ви дійсно отримуєте інформацію про новинки в нашій інформаційній продукції та послугах.
  4. ХНН є некомерційною організацією. Служіння ХНН підтримується фінансово добровільними пожертвуваннями від вірних друзів та членів команди. Ми не присилаємо особистих прохань про фінансову допомогу нікому з користувачів сайту і тих, хто підписаний на розсилку листів. Однак ми зберігаємо право на зміни в політиці пошуків фінансової допомоги відповідно до рішень ради керівників ХНН.
  5. Питання безпеки. Захист вашої конфіденційності та особистої інформації – один із головних пріоритетів ХНН. Ми використовуємо комерційно обґрунтовані засоби захисту цілісності нашого сайту і конфіденційності зібраної інформації. Наші працівники та уповноважені волонтери обізнані щодо політики конфіденційності, тому ваша особиста інформація доступна лише цим працівникам та уповноваженим волонтерам, щоб вони могли виконувати свою роботу. Однак ми не можемо гарантувати стовідсоткову конфіденційність вашої особистої інформації і не несемо відповідальність за її витік через системні збої або неавторизований доступ “третьої сторони”.
  6. Вікові обмеження. Наш сайт призначений для користувачів 18 років і старше. Якщо ви не досягли цього віку, не надсилайте нам жодної інформації про себе.
  7. Доступ до обновленої інформації користувачів.  Після запиту користувач може протягом 60 днів безкоштовно отримати доступ до особистої інформації інших користувачів. Якщо протягом цього періоду такого доступу не буде надано, користувач (що подав запит) отримає повідомлення з датою, коли він може мати такий доступ. Якщо ж у доступі буде відмолено, користувач отримає пояснення відмови.
  8. Посилання. Наш сайт може містити посилання до інших веб-сайтів, що не належать ХНН. Наявність цих посилань не означає автоматично, що ми схвалюємо політику конфіденційності тих чи інших сайтів. Ми дуже радимо вам з’ясовувати політику конфіденційності цих сайтів, тому що вона може відрізнятися від нашої політики конфіденційності. Завжди знайомтесь із заявами конфіденційної політики тих сайтів, що ви відвідуєте.
  9. Дошки оголошень і коментарі. Будь-яка інформація, що розміщена на дошці оголошень, в чатах, коментарях (і тому подібних місцях), стає публічною інформацією. Погляди й думки, що їх містять коментарі, належать виключно тим, хто їх розмістив, і не обов’язково виражають позицію та переконання ХНН. ХНН не несе відповідальність за неприйнятну (для когось) мову або тему дискусії. Але ми зробимо все можливе, щоб ці публічні сфери сайту контролювались і скеровувались у правильному руслі.
  10. Гнучкість політики конфіденційності. Ми залишаємо за собою право у будь-який час вносити змінити в нашу політку конфіденційності.
  11. Згода з політикою конфіденційності. Наш сайт враховуватиме думку користувачів стосовно нашої політики конфіденційності та можливих змін до неї. Якщо у вас будуть питання або скарги щодо використання вашої особистої інформації (або нашої заяви про конфіденційність в цілому), ви можете зв’язатися з нами, скориставшись формою “Зв’яжіться з нами” або написавши листа на адресу:

ХМ «Біблійний радіоклас»

а/с 533

м.Київ 01004

 

  1. Умови користування сайтом ХНН
  2. Будь-які суперечки щодо політики конфіденційності ХНН мають керуватись умовами й принципами політики конфіденційності ХНН. Це стосується і тих умов, що викладені на сторінці Умови користування веб-сайтом служіння “Хліб Наш Насущний”.
  3. Юрисдикція

Вказані умови мають інтерпретуватись і керуватись законами штату Мічиган без врахування принципів колізійного права.  Керівництво ХНН і користувач сайту погоджуються, що будь-які правові, проблемні та інші питання щодо діяльності ХНН, користування веб-сайту ХНН і інформаційної політики ХНН, будуть вирішуватись під юрисдикцією федеральних судів штату Мічиган (судовий округ узгоджується окремо). Використання нашого сайту є неправомочним під будь-якою юрисдикцією, якщо воно не призводить до реалізації всіх положень та умов, в тому числі і тих, що не входять до цього розділу.

Останнє обновлення 15 січня 2015 року.